fredag 29. januar 2010

Gleder meg allerede!

(Foto Jeanne d'Arc Living)
Endelig er bildene fra det nye Jeanne d'Arc Living-magasinet sluppet! Under en måned igjen å vente, for det kommer ut 26. februar. Heldigvis kommer det mange utgaver dette året :) Nesten alle tingene på det første bildet kunne få flyttet rett hjem hos meg; fattigmannsstaker, Tolix-stol, puter av melsekker, glasskupler, fransk kirkelysekrone, vattert teppe, hvit skjenk og klesgine. Sukk! Flere av de tingene står på min ønskeliste (i tillegg til vintage Jielde-lampe, fattigmannssølvvaser og flere terriner...)

7 kommentarer:

Hulda sa...

Enig! Har samme stil selv, alt hadde passet her, er heldig å ha noe av det. :)

Minka sa...

Helt enig, det ser helt lekkert ut...Du må ha ei god helg,klems...

-monica- sa...

Så yndig og lekkert!

Inspirerende.

God helg til deg også.

-monica-

Marit sa...

Takk for titten! Nå er det bare å vente - nydelige bilder og interiører. Kanskje dette er hjemme hos bloggeren "Hvite Vintage"? - Hjemmet hennes er med i dette nummeret. Spennende...
God helg!
Klem Marit :o)

Tone sa...

Å så kjekt, gleder meg masse til det nye nummeret kommer:)) Tusen takk for infoen du ga meg pr mail her forleden:))
Ha en super helg

Villa von Krogh sa...

Vakre vakre bilder.
God helg til deg også søta!

Klem A

Modern Country sa...

Hei Stine!

Klart det er vakre saker på bilde 1, helt nydelig lysekrone!! Leter jo febrilsk enda etter ett eksemplar med disse fine liljene. Noen saker får man bare helt enkelt ikke ut av hodet. Bilde nr. 2 har jeg tatt, så det var kjempemoro og se at det kom med i innledningen! :)) Litt stolt selvfølgelig, for den reportasjen ble tatt med mitt gamle kompaktkamera, og det er egentlig ikke beregnet til den slags type arbeid. Så spennende det skal bli, gleder meg også til neste nummer!

Aina