lørdag 16. januar 2010

Skiftende utstillinger


Det gamle sybordet i stua er omtrent det eneste stedet som jeg kan pynte på, så utstillingene skifter stadig. Nå har jeg satt fram den andre kirkestaken og en av de gamle skålene i fattigmannssølv foran speilet, og akkurat nå synes jeg det er fint :)

Det gamle fotografiet i vakkert passepartout med dekorativ bord rundt (synes ikke på dette bildet) er fra eBay. Jeg har flere slike som jeg skal selge på bloggen etter hvert. Forresten, tusen takk for tips om blomsterurne! Jeg skal ta meg en runde i blomsterbutikker og forhåpentligvis en tur til Zanz neste uke. Der har jeg jo også et gavekort å bruke opp. (Vel, akkurat dét skal ikke bli så vanskelig!)

16 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Herlig tablå... har selv lite med utstillingsplass så bytter pynten ganske ofte selv også....
ha en finfin kveld vidre Stine
klem victoria

Minka sa...

Herlig nydelige bilder som vanlig, du er så flink å sette sammen. Og den kirkestaken, jeg sier det bare, helt herlig...God helg, klems

Huset på terrassen sa...

Såå fint stilleben du har laget ! Den lysestaken er bare helt rå !! Er det House Doctor ?? Ha en super lørdagskveld! Klem Linda

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så nydelig du har pyntet! Den skåla var knallfin! :)

Klem

MissMette sa...

Hei Stine, titter innom for å ønske
deg en riktig fin helg...
Her hos deg er det som vanlig mye
flott å se, både interiør og bilder.
Superflott blogg ♥ klem fra Mette

Anonym sa...

Hei Stine,
Leser bloggen din fast, og synes du har fantastisk mange flotte bilder! Deilig å komme inn her og hente inspirasjon nesten daglig! Lurer på om du kan hjelpe meg med det engelske ordet på de franske kirkestakene, hva søker du på på Ebay? :-) På forhånd takk!
MVH
Helena

Hilde sa...

Åh - så vakker kirkestake du viser! De er virkelig fulle av sjarm og stemning...
Hilde

Stine sa...

Hei Helena!

Det er ikke så ofte at det legges ut kirkestaker på eBay, men det hender. Kombinasjoner av disse ordene kan være nyttige: french (fransk), candelabra (kandelaber), candle holder (lysestake), brass (messing), opaline (hvitt glass), milk glass (melkefarget glass), church (kirke).

De kaller dem litt forskjellig. Her er et par linker til noen som ligger ute:

Trearmet, uten glassblomster:
http://cgi.ebay.com/VINTAGE-3-arm-BRASS-candelabra-CANDLE-HOLDER_W0QQitemZ110479953975QQcmdZViewItemQQptZAntiques_Decorative_Arts?hash=item19b91e5037

Høy og smal, trearmet med tre opalinblomster:
http://cgi.ebay.com/Pair-FRENCH-ANTIQUE-OPALINE-FLOWER-Mantle-CANDELABRAS_W0QQitemZ110295241972QQcmdZViewItemQQptZAntiques_Decorative_Arts?hash=item19ae1bd4f4

Sistnevnte selger har jeg kjøpt mine av, hun er superhyggelig!

Lykke til :)

Stine sa...

Obs! Vet ikke hvor godt kjent du er med eBay, men husk å sjekke om de sender til Norge (og at frakt kommer i tillegg, kan bli dyrt). Ofte er de behjelpelige, spesielt om du har handlet en del der før og har fått god feedback :)

Ainosofia sa...

Du har en virkelig flott blogg.
Takk skal du ha når jeg får se og beundre den vakre bilder.

Ainosofia (Finland)

Arbeidshuset - Stine sa...

Hei Stine:-)
Selvfølgelig kan du fortsatt være med på konkurransen vår på Arbeidshuset:-)
Og forresten, Eide som ligger ved siden av Averøya ja:-)

Klem Stine

Ainosofia sa...

Takk, det var riktig stavemåte:)
Men du var på siden, som jeg har samlet en blogg adresser.
Bloggen min er her http://ainosofialla.blogspot.com/

Vennlig hilsen Aino Sofia

Lille Liljehvit sa...

hei Stine :)

Jeg vet at jeg maser nå, men jeg irriterer meg sånn over at mine bilder i høyre og venstre 'roll' er så forskjellige. OG jeg finner ikke ut hvordan jeg kan få de i samme str. Og det ser det ut som om du har funnet ut? Alle bildene dine er den samme kvadratiske str. Har du noen tips på hvordan jeg får det til? :) Tusen takk altså :)


Og du VET at jeg bare elsker kirkestakene dine!!! Gud jeg skulle hatt en slik. Men jeg tar meg ikke rår til å kjøpe en kopi engang :) i hvert fall ikke enda :) ha ha...jeg klarer vel ikke å holde meg lenge :) Syns den siste staken er vakrest. Den med litt mørkere patina. Helt nydelig!!!!

LiljeHvit :)

Lille Liljehvit sa...

Hmmm... Hvordan beskjærer du bildene FØR du legger de inn? I et bilderedigerings program? Ja, men er 220 px bred. Men mine bilder blir rektangler, og ikke kvadratiske. Og i tillegg blir de forskjellig når de er liggende og stående. Alle dine er like.... Endrer du bildestørrelsen manuelt før du legger de inn, eller blir de slik automatisk fordi du har endret en eller annen html-kode? Og har du 'hukket' av for 'beskjær automatisk' når du legger inn bilder? :) Tusen takk for hjelp altså. :)

Lille Liljehvit sa...

Aha! :) Da er det klarere :) Jeg skjønte ikke åssen du hadde fått alle bildene kvadratiske :) Men da får jeg prøve meg litt frem og tilbake. For jeg vil gjerne at bildene skal være like i str, for det er mye finere :)

Er det i orden at jeg lager bildene mine kvadratiske? Jeg føler jeg kopierer deg helt her, men det er såå mye finere enn sånn som bildene mine er ;)


LiljeHvit

Anonym sa...

Takk for hjelpen, Stine!!! Har handlet en del på Ebay, og nå blir det vel lysestaker også :-)

MVH
Helena