lørdag 9. januar 2010

HERLIG!


Ja, det er ordet som beskriver det nyeste magasinet fra Jeanne d'Arc Living som jeg drømmer meg bort i her jeg sitter. Det er det masse å glede seg til for de som ikke har fått det ennå! Lekre hjemme-hos-reportasjer med mange og flotte bilder og soveromsspesial med bilder fra blant annet Heidi-Anitha sitt romantiske soverom. Kjempemorsomt at norske hjem er med i bladet også! Er det første gang tro?

En egen inspirasjonsartikkel om ting med tall var det, og også om urskiver. Tips til pynting av lys, samt blomsterideer får vi også i denne utgaven. Jeg holder en knapp på dette magasinet som det beste hittil. Noen andre som har bladd igjennom og er enige?

9 kommentarer:

Guttemamma sa...

Nok et deilig blad derfra....veldig gøy med Heidi-A, som hun fortjener det og huset hennes glir jo rett inn!! Traff henne på bloggtreff,og hun er like vakker som bloggen sin!!
klem

Kjeruben sa...

Dette skal eg også ha ja, heilt klart! Koselige bilder :D

Kreative drømmer.. sa...

Ja, det må jeg kjøpe!

Tusen takk for tilsendte bokstaver, Stine! Gleder meg til bruke de:)
Like flotte som på bloggen!

Ha en god helg.

Klem Heidi

Marit sa...

Heldiggrisen som har fått bladet! Leste et sted at det var det beste bladet hittil, som du også sier...
Gleder meg på Heidi-Anithas vegne - det er første gangen hun er med, men ikke den siste (for det vet jeg *smiler). Hun er fra samme by som meg og vi (bloggerne herfra) er veldig stolte!
Ønsker deg en fin helg!
Klem Marit :o)

by camilla jin sa...

Hadde helt glemt at jeg kunne kjøpe JDLbladet!! Takk for påminnelsen! Gleder meg til å lese reportasjen fra Heidi-Anitha! :)

klem, camilla jin

Snuskebassa sa...

Hei Stine.
Gleder meg masse til å få bladet i hus, og når jeg leser innlegget ditt gleder jeg meg ennå mer :-)

Jeg liker bladet godt, rent fysisk har det en tyngde og en overflate jeg liker. Det ligger godt i hånden, og hva mer trenger jeg. Innholdet skuffer aldri.
HIlsen Lv

Anne sa...

Det høres ut som jeg må ha denne utgaven av bladet også :) Gleder meg allerede :)

Ha en fin helg! :)

Klem Anne

Anonym sa...

Hei!

Følger bloggen din ukentlig og synes du har et kjempeflott hjem og masse ideer.
JDL bladet er kjempebra og reportasjene fra det norske hjemmet var nydelig og gratulerer til henne som har det flotte hjemmet - for jeg er sikker på at huset er som soverommet.
JDLbladet må en bare ha. Har ingen blogg men du kan se på arbeidshuset.blogspota.com og se hva jeg og min datter driver med.
Ha en hyggelig lørdagskveld:)Klem
Eva

Stine sa...

Hei Eva!

Så koselig med kommentar :) Skal sjekke bloggen hennes øyeblikkelig!

Stine