søndag 31. januar 2010

En ny utelivsopplevelse

(Foto: Nina Hartmanns kjøkken, inspirasjonsmappa)
Det ble en flaske hvitvin i går kveld sammen med taco og venner av Geir Arne. Og det ble bytur. Jeg tror vi klarte å surre oss inn på det mest utrolige utestedet i hele Oslo; Emil og Samuel. Du vet, det überhippe utedstedet som ligger på toppen av Steen og Strøm. Dette stedet er nominert til Årets beste utested. Jaja, dem om det. Vi hadde ikke helt den samme oppfattelsen.

Etter å ha svidd av en halv tusenlapp for å komme inn, henge fra oss jakkene og kjøpe en øl og et glass hvitvin, hadde vi allerede en dårlig følelse. Og midt i blandingen av pappagutter, sidesleiker, bleket hår, silikonpupper og radmagre jenter følte vi oss mildt sagt ikke helt komfortable. Trancemusikk på full guff, med She wolf av Shakira og Pussycat dolls som klare høydepunkter musikkmessig, var heller ikke verdt pengene. Og som min bedre halvdel oppdaget; -Jeg ser ikke et eneste smil. Han hadde rett. Dette var stedet for alle dem som veldig gjerne ville være noe. Men ingen kjendiser var å se, ikke engang Petter Pilgaard fra Paradise Hotel.

For å gjøre et kort opphold til en enda kortere historie; vi rømte stedet etter det ene glasset med hvitvin og fant heller en annen koselig uteplass med folkelig stemning, god musikk som ikke var for høy til å snakke til og gratis inngang. Smilende gjester var det også. Mange!

10 kommentarer:

Ellemeller sa...

Lekkert bilete! Var innom bloggen din for nokre dagar sidan og må berre sei at her var det fint å vere:)

Therese sa...

Jeg er så glad i irske puber jeg, der er det alltid god stemning for alle :) Godt dere fant et bedre sted etterhvert, Oslo har jo så mye å by på. Fine bilder du viser på bloggen din også. Hit kommer jeg gjerne igjen :)

Familien i Fjellborg sa...

Hei
oppdaget bloggen din idag - og her vil jeg følge med videre..
flotte bilder du viser.

hilsen Anita S

PS ! skjønner godt at dere dro videre til et sted med glade mennesker..

Lykkelille sa...

Oi, forstår at dere ikke følte dere konfortable der! Jeg er fra skien, men en helg vi var i oslo, på samme sted du nevnte, bare vi var der på dagtid så fikk ikke helt samme opplevelsen... Men kan fint sette meg inn i hva du mener! Velger kanskje et annet sted neste gang da:-)
Ha en fin søndagskveld!

Auuud sa...

Fint bilde! :) Koslig blogg du har.. kommer nok innom igjen ;) Ha en fin søndagskveld..

Meta sa...

Bor så langt unna Oslo at jeg aldri kommer til å innta det stedet. Nå frister det ikke uansett. Her har vi 2 utesteder med høy dunk-dunk-musikk,uten mulighet til en prat. Så vi holder oss hjemme. Billigere.:)

Flott blogg du har og jeg kommer tilbake veldig snart.:)
Ha en herlig søndagskveld.

Mor og datter sa...

hehe det var såpass ille der altså?
Jeg har aldri vært der, og kan godt tenke meg at det er ganske så likt jeg ville hå følt meg der!!
Godt å komme seg ned igjen på bakken og gå til et mer "normalt"sted..
Jeg har hørt litt mikset om det stedet, så jeg har aldri giddet å dra ditt!! Kostet det 500 å komme inn?

Håper dere koste dere videre den kvelden da! ;)

God søndag!

klem

Kaoskontroll sa...

Hehe... dette har jeg opplevd selv. Trodde det hadde noe med at jeg var blitt "for gammel" å gjøre, så hyggelig å høre at unge du også synes slike hippe se og bli sett- steder kan være litt over the top. ;) Nei, gi meg et sted der latteren sitter løst sier jeg! :)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Nydelig bilde!

Klem

Lykkelille sa...

Ja, det er kafe der på dagtid, ganske glatt der da også, trendy, men ikke min stil! God kaffe da:-)
Ønsker deg en fin mandag!