torsdag 3. juni 2010

Fin knaggrekke/ nice clothes rack

Må bare få vise dere den lekre knaggrekken som er en nyhet hos Jeanne d'Arc. Ligner veldig på de gamle, franske knaggene, og listen er også fint shabby synes jeg! Ønsker meg en ny innretning i gangen, for vi har ennå ei ukul, svart knaggrekke fra IKEA som hang her da vi flyttet inn. Bildet under tok jeg med bare fordi jeg synes det var veldig fint!

8 kommentarer:

Min stil sa...

Så lekker knaggrekke. Kunne tenkt meg noe lignende.
Klæmmer Susanne

Simones Country Home sa...

Ja den var kjempetøff. ;o)

Ha en super dag.

Klem Simone ;o)

Miss Mette sa...

Flotte bilder og herlig inspirasjon, men her er en kommentar til deg på det forrige innlegget ditt :o)

Hei kjære Stine
Dette var UTROLIG lekkert og nydelig laget ♥ så FLINK du er :o) Kjempegøy å se arbeidet ditt, og putene som du har laget skjønner jeg veldig godt at du ble fornøyd med, RÅlekkert!!! Det er litt av en jobb du har gjort, produsert, designet, tatt fantastiske bilder, tekst og layout. Dette må da bli topp karakter! Du får i alle fall en A+ av meg (håper det er det som er høyest i dag) Dette magasinet skulle jeg hjerne har hatt, utrolig inspirerende og flott. Ønsker deg en fortsatt fin uke, stor klem fra Mettemor…

Magnys Lille Krinkelkrok sa...

dette var skjøørt vakkert..!

Birgitte sa...

Den ser rigtig fin ud din nye knagerække.! Til dit sidste indlæg må jeg sige, at det ser ud til at være et flot stykke arbejde.! Jeg ville ikke have noget imod at bladre det igennem. :-)
God helg
Klem, Birgitte

Tina sa...

Enig med du, kjempe-cool! Har lyst på en slik jeg! Masse fine tips du, takker for dem! Så håper jeg eksamen din går / har gått bra! God helg, titter innomigjen jeg!

Loppisliv sa...

Jättefina bilder!! Härliga krokar. Kram Paula

Kjersti sa...

En herlig shabby knaggrekke! Denne likte jeg også godt... Kjenenr litt på følelsen: VIL HA!!
Ha enfin dag,videre!
Klem