mandag 8. februar 2010

Bruker du bloggen min?

Da jeg designet bloggen, prøvde jeg å gjøre den både pen å se på og enkel å bruke. Men jeg vet ikke hva dere synes? Bruker dere verktøyene som er på bloggen? Her kommer en liten rundtur, spesielt beregnet for nye lesere :) Og dere er der, tror jeg, for telleren min på antall besøkere i uken går oppover!
Under headeren er det en meny som ikke er helt ferdig ennå. Her kan du finne kontaktinnformasjon, samt alle innlegg som er merket med "inspirasjon" eller "til salgs".

I venstre kolonne har jeg samlet oversettelsesverktøy, mange andre vakre blogger og nettbutikker i landstil. Jeg legger stadig til nye blogger og butikker som jeg kommer over slik at du enkelt kan klikke deg rundt til andre nettsteder som har den rette stilen :)
Øverst i høyre kolonne kan du enkelt få opp alle tingene jeg selger ved å klikke på dette bildet. Har du lest noe i bloggen min som du vil finne tilbake til, kan du prøve søkefeltet. Under følger bilder fra leiligheten vår, og noen av disse er klikkbare, slik at du får sett flere bilder i innleggene som hører til. Bilder og magasiner som inspirerer meg finner du også her.
Under alle innlegg finner du LinkWithin, et verktøy som automatisk finner frem til fem innlegg som har samme tema som det du nettopp har lest. Kanskje finner du noe interessant her også? Da kan du bare klikke på miniatyrbildene, så kommer innlegget opp.
Har du forslag til noe som kan gjøre bloggen mer interessant, brukervennlig eller bare litt finere? Nøl ikke med å la meg få vite det ved å legge igjen en kommentar eller sende meg en mail!

9 kommentarer:

Lillebea sa...

Synes bloggen din er gjennomført og fin jeg :)
Klem

FruLisa sa...

Jeg synes også at bloggen din er kjempefin og gjennomført. Liker gjennomførte blogger:-)

helen og gutta sa...

Jeg er nok en av de nye leserne hos deg og jeg liker meg godt her inne hos deg:-) er ganske ny her i bloggverden og lærer stadig, ser frem til at min blogg blir like innbydende som din. ha en fortsatt fin kveld :-)

Mette sa...

Bloggen din er nydelig, Stine! Fortsett slik du...;)

Lille Liljehvit sa...

Jeg syns du har en nydelig blogg jeg! Jeg lærer jo mye av deg om hvordan man 'bygger opp' en blogg, og jeg syns ikke du skal endre noe :) Jeg bruker ikke de 'knappene' du har rett under headeren, for jeg leser alle innleggene dine kontinuerlig, så jeg trenger ikke å 'bla' tilbake til noe :) Ellers er det veldig greit bygd opp med at man bare klikker på bildene, og så kommer man direkte til siden man vil se :) Jeg syns du er flink jeg!! :)

Og du har jo så mange nydelige bilder! Men jeg leser gjerne mer om din egen leilighet, og dine egne ting, enn om andres :) Vi lurer jo på hvordan du har det hjemme vet du :)

Lykke til videre med bloggingen!!

Ingun :)

Unknown sa...

Jeg er også innom deg hver gang du oppdaterer med nye innlegg. Jeg ønsker også mer av leiligheten din, og av dine egne ting.

Klem fra meg

Fro (Idyll på landet...) sa...

Jeg liker bloggen din kjempegodt, den er oversiktlig og lett å finne fram på. Jeg må nok innrømme at jeg ikke bruker alle verktøyene du har lagt ut så mye, men jeg er ofte innom, og koser meg hver gang.

Ønsker deg en fin- fin kveld!
Klem

Mor og datter sa...

Jeg har alltid syntes når jeg besøker bloggen din, så er den helt gjennomført! Og det er alltid mye å se! og lære! Masse inspirasjon.. jeg har ikke brukt de øvert, rett under headeren.. men det skal jeg gjøre vettø!

Nydelig blogg har du!
klem

chateaudelille sa...

I absolutely love your blog!! And its perfect the way it is. I describe it as classy,elegant and beautiful.Every picture speaks to me.Keep up the fantastic work.Fiona