tirsdag 2. februar 2010

Det nyeste eBay-kjøpet

Jeg lovte å legge ut bilde av de nye lysestakene mine, og her er de! Det er de to til høyre som kom i posten i går, den bakerste med rillene kjøpte jeg for en tid siden. Alle tre er gamle og er kjøpt fra eBay :) De har rester av gammel bemaling i hvitt og aprikos, og jeg bare elsker dem. Men jeg er tom for hvite lys, så må på IKEA og kjøpe inn flere til lageret.

11 kommentarer:

Cecilia sa...

Utrolig fine lysestaker. Og forresten, for en utrolig fin blogg du har. Elsker designet ditt. Dette er en blogg jeg kommer til å følge med videre :)Keep up the good work!

ANETTESHUS.COM sa...

Ååå, de var kjempe-flotte, Stine!!

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem
Anette:)

Anonym sa...

Kjempefine lysestaker du har fått kjøpt! Ekstra gøy at de er gamle :-)

Klem Kristine

uniktliv sa...

Nydelige var de, og litt gøy sikkert også å handle på Ebay, har selv aldri prøvd.

Ikea og lys, ja det billigste er det beste nok en gang, kjøpte LeneBjerre lys her til jul, og de både rant og brann seg nedi om du skjønner...

Så heia Ikea:)

Linn`s Lykke♥ sa...

Hei Stine!

Kjempe fin blogg du har, veldig moro å følge deg:)
Lysestakene fra Ebay var fantastisk flotte, kan jeg spørre hva du søker på for å finne slike skatter?

Linn

Kjeruben sa...

Så skjønne! Hm... å prøve meg litt meir på eBay igjen... ;-)
:o)

Christine Louise sa...

Åååå så vakkert :)

Anonym sa...

Hei Stine,
Har søkt mye på Ebay etter du tipset meg om søkeord på kirkelysestaker, så takk for det tipset! Nå lurer jeg på hva du søkte på for å finne disse nydelige lysestakene...det heter vel neppe "poor mans silver" :-)Jeg trenger et engelsk-Ebay-søkeord-kurs!

Anonym sa...

Siste kommentar var fra Helena :-)

Stine sa...

Jo, bare hyggelig! Jeg søkte på mercury. Det er veldig vanskelig å finne billig fattigmannssølv, og måtte ut med maaange hundrelapper for hver av disse :s Jeg vet det ligger en del fine ute nå til $149 per stykk, så det er ikke så mye å spare i forhold til butikkpriser her hjemme. Men litt! Er du heldig, så overser tollerne pakka (det skjedde med meg, flaks!) så da slapp jeg unna noen hundrelapper der. Lykke til med søket!

Anonym sa...

Tusen takk igjen, Stine! Jeg kommer til å bli enda blakkere om jeg fortsetter å lese bloggen din, og det skal jeg selvfølgelig :-)

Helena

PS! Den gulrotkaka så fryktelig god ut!