tirsdag 23. februar 2010

Sommerlige tunikaer/ summer tunics

Da jeg var en tur på besøk hjemme i Sarpsborg i helgen, var jeg og mamma innom Freequent der de solgte Vila. De hadde så mye lekkert!
Venstre: Castillo tunika, 249.95 DKK. Høyre: Siske tunika, 299.95 DKK (Foto: Vila)
VILA sier dette om seg selv: VILA-jenta er en moderne nostalgiker. Hun er en bohem-diva. En klassisk jente med stil! Det er jo ikke verst, bare det?
Venstre: Aronia tunika, 249.95 DKK. Høyre: Zone tunika, 249.95 DKK (Foto: Vila)
Vi endte opp med både en og to tunikaer hver. Tunikaer er så fine, synes jeg. De er behagelige å ha på, litt lange så de skjuler buksekanten (og vel så det), og så er de vakre i tillegg! Men en skinnjakke over blir det røft. Eller man kan gjøre det feminint med en innsvinget kåpe i pastell. Jeg har valgt ut fire godbiter av noen tunikaer til dere! Min favoritt er den første. Noen som vet hvor den selges i Oslo-området?

10 kommentarer:

Lene sa...

Hej Stine. Jeg ELSKER også tunikaer, og hvor er de dog søde dem fra Villa du har sat på bloggen, skulle det være helt umuligt for dig eller andre at finde dem i Norge, kan du helt sikkert købe dem via nettet her i DK:-)Vi har Villa butikker næsten i hver en by!
Det er bare så skønne lyse inspirerende billeder du altid har på din blog, bruger også meget alle dine links som også LIGE har den stil jeg elsker ;-)
Knus Lene

helenes hus sa...

Hei Stine. MOLS på Sandvika Storsenter har mye Vila. Dessuten har de utrolig mye lekkert av interiørgreier også, så butikken er alltid verdt et besøk. :)

Har en drøm... sa...

Nydelige tunikaer du viser, VILA har kjempemye fint ♥
Vet desverre ikke hvor de er og få kjøpt, men følger spent med her om noen kommer med tips:o))

Klem Line

Nooria sa...

Den lyseblå var fantastisk! Den må jeg prøve å finne.

Jeg vet om en fantastisk butikk på Vinterbro, Moss og Lørenskog som selger Vila. Butikken heter Dorothea. De har for øvrig også alle andre vakre kleskolleksjoner man kan ønske seg (Odd Molly, Ti Mo, Cream, Avoca, Culture mm).

Kristina sa...

Åh så nydelige!!
Likte spesielt den nederste til høyre jeg. Så søt fasong ;)

Bildene av disse tunikaene får meg til å lengte etter vår i Oslo - grillings i parken, softis på akerbrygge, kaffe på utekafe..mhmmm.

Ha en nydelig onsdag!

Monica sa...

Dorothea på Vinterbro er absolutt en av mine favoritt butikker, og de har masse lekkert interiør der også!! Ellers så tror jeg EJeans Lab på Oslo City har en noe Vila klær.

susan`s side sa...

Hvis du er i nærheten av Fredrikstad så har de egen Villa butikk i Torvbyen

Line fra huset på landet sa...

Disse var kjempefine! Jeg likte nummer en og to best. Jeg har kjøpt VILA på Lambertseter senter tidlgere. Men det er noen år siden jeg var der, så nå vet jeg ikke om butikken fortsatt er der faktisk.
VILA har masse fint.

Anonym sa...

Hei..

Jeg jobber på hovedkontoret hvor vi bl.a selger VILA, ta kontakt med meg om du lurer på forhandlere, Freequent har tatt over etter Neste Stopp og er å finne mange steder i Oslo..:-) Fin blogg du har!! T.

Stine sa...

Takk for tips alle sammen! Ser at det er Freequent på Gunerius-senteret, så det blir nok en tur dit snart! Dorothea høres også flott ut, har sett de reklamere i diverse blader :)