lørdag 20. februar 2010

Magasinet i hånden/ I got the magazine

(Foto: Jeanne d'Arc Living)
Februarutgaven av Magasinet Jeanne d'Arc Living er endelig i butikken. Nå skal jeg kose meg! To lekre bomullstopper (bilde kommer kanskje senere!) ble også med hjem fra shoppingturen i dag. Så vil jeg få takke for alle koselige kommentarer dere har lagt igjen her i det siste, folkens! Det er så koselig å blogge når dere gir tilbakemeldinger :) God helg og heia Norge!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig du var da, som fikk bladet til helga! Jeg venter mitt tirsdag. :) Håper det er endel blomsterinspirasjon i bladet, skal pynte med blomster til bursdagen min. :) God helg, og kos deg med bladet!

Min stil sa...

Åh, jeg liker det bladet veldig godt. Desverre er det ingen som selger det i Narvik. Kos deg.
Klæm Susanne

at-the-attic sa...

amazing!

Alicja

Anonym sa...

Hei Stine,
Heldig som fikk tak i bladet i dag, hadde samme planer, men de snødde bort :-) Skal til London om et par uker, har du tips til noen interiørbutikker som bør besøkes da? Ha en fin lørdagskveld!
MVH Helena

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Så flotte bilder du viser i dei siste innlegga dine! Vakkert og inspirerande! Gleder meg sånn til å lese siste JDL! :) Synes alltid at eg får så mange gode idèar der! Las i ein blogg før i dag, at eigaren av denne synes at det var for likt kvar gong? Men eg er IKKJE enig i dette. Men vi er så forskjellege. Må vel finne vår stil, og våre inspirasjonskjelder?

Ha ein fin fin laurdagskveld,
og ein koseleg søndag!

God klem frå Elin :)

Susanne sa...

gleder meg til å få kloa i bladet jeg også nå;) Alltid like inspirerende å komme inn på bloggen din Stine!!
Klem Susanne

Stine sa...

Helena: Oi, det var et vanskelig spørsmål! Det er en butikkjede som heter White Company som er på enten Harrods eller Selfridges (husker ikke hvilket senter!) som jeg likte. Se hjemmesiden her: http://www.thewhitecompany.com/

Ellers har jeg ikke noen kjempegode tips. Men det finnes jo markeder der som sikkert har noe gull :D

God tur!!!

Klem fra Stine