lørdag 20. februar 2010

Magasinet i hånden/ I got the magazine

(Foto: Jeanne d'Arc Living)
Februarutgaven av Magasinet Jeanne d'Arc Living er endelig i butikken. Nå skal jeg kose meg! To lekre bomullstopper (bilde kommer kanskje senere!) ble også med hjem fra shoppingturen i dag. Så vil jeg få takke for alle koselige kommentarer dere har lagt igjen her i det siste, folkens! Det er så koselig å blogge når dere gir tilbakemeldinger :) God helg og heia Norge!

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så heldig du var da, som fikk bladet til helga! Jeg venter mitt tirsdag. :) Håper det er endel blomsterinspirasjon i bladet, skal pynte med blomster til bursdagen min. :) God helg, og kos deg med bladet!

Min stil sa...

Åh, jeg liker det bladet veldig godt. Desverre er det ingen som selger det i Narvik. Kos deg.
Klæm Susanne

at-the-attic sa...

amazing!

Alicja

Anonym sa...

Hei Stine,
Heldig som fikk tak i bladet i dag, hadde samme planer, men de snødde bort :-) Skal til London om et par uker, har du tips til noen interiørbutikker som bør besøkes da? Ha en fin lørdagskveld!
MVH Helena

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Så flotte bilder du viser i dei siste innlegga dine! Vakkert og inspirerande! Gleder meg sånn til å lese siste JDL! :) Synes alltid at eg får så mange gode idèar der! Las i ein blogg før i dag, at eigaren av denne synes at det var for likt kvar gong? Men eg er IKKJE enig i dette. Men vi er så forskjellege. Må vel finne vår stil, og våre inspirasjonskjelder?

Ha ein fin fin laurdagskveld,
og ein koseleg søndag!

God klem frå Elin :)

Susanne sa...

gleder meg til å få kloa i bladet jeg også nå;) Alltid like inspirerende å komme inn på bloggen din Stine!!
Klem Susanne

Stine sa...

Helena: Oi, det var et vanskelig spørsmål! Det er en butikkjede som heter White Company som er på enten Harrods eller Selfridges (husker ikke hvilket senter!) som jeg likte. Se hjemmesiden her: http://www.thewhitecompany.com/

Ellers har jeg ikke noen kjempegode tips. Men det finnes jo markeder der som sikkert har noe gull :D

God tur!!!

Klem fra Stine